OVER ONZE RESORT WEAR – Thalassa Boom

GEEN VERZENDKOSTEN BESTELLINGEN > EUR 150

OVER ONZE RESORT WEAR

Thalassa Boom Resort Wear biedt een breed assortiment luxueuze en moderne badmode voor het strand, het zwembad, de trendy beach clubs, cruises, resorts en andere geweldige plekken op onze aardbol. Houd er rekening mee dat onze badmode is gemaakt van de fijnste geïmporteerde stoffen en dat sommige afwerkingen kwetsbaar zijn. Onze badmode lijkt op fijne lingerie en dient op dezelfde wijze te worden verzorgd. Terwijl onze zwemkleding kan worden gebruikt in zowel zoet en zout water, zijn ze niet bedoeld voor zware lichamelijke wateractiviteit of langere tijd in zwaar gechloreerd water.

Alle badmode dient met de hand in koud water te worden gewassen met een zeer milde zeep, zoals speciale lingerie of fijne stof wasmiddelen en dient plat liggend of hangend te drogen. Onze overgooiers dienen te worden gereinigd volgens de instructies op de zorg labels in elk kledingstuk. Wij raden voor de zijde en organza stoffen aan om deze alleen chemisch te laten reinigen. Stoffen van kant, net en katoen kunnen met de hand gewassen worden met milde zeep. Laat de stof niet voor een lange tijd in het water liggen aangezien ze dan kunnen bloeden en sneller zullen vervagen. De overgooiers die op de hand gewassen kunnen worden dienen plat liggend of hangend te drogen.

Gelieve altijd in gedachten te houden dat zon, zout en chloor water een negatief effect op de levensduur van uw product zullen hebben en dat het juiste onderhoud zal leiden tot een langere levensduur van uw product.

U kunt meer nuttige informatie in het zorg label in uw kledingstuk vinden en op de website vindt u bij ieder artikel de benodigde informatie. Neem graag zorgvuldig kennis van deze gegevens aangezien we geen goederen ruilen of terugnemen die anders gebruikt zijn dan uitgelegd.

Meld u aan om onze email updates te ontvangen

Meld u aan om onze email updates te ontvangen

Zoek onze winkel