Waarom u Swimwear-trends niet zou moeten volgen – Thalassa Boom

Waarom u Swimwear-trends niet zou moeten volgen

Geplaatst op 21 February 2018

Waarom u Swimwear-trends niet zou moeten volgen

Iedereen daar beweert te weten wat de beste modetrend is. De lat is zo hoog dat veel vrouwen de druk voelen om hun comfort te overschrijden om in lijn te zijn met de stijlvereisten. Het is belangrijk dat vrouwen hun grenzen kennen en ernaar streven deze te handhaven. Alleen omdat iemand iets cool vindt, wil nog niet zeggen dat het het enige is dat cool is.
Veel vrouwen vallen in deze valkuil en vinden zichzelf gekleed in outfits die hun lichaamstypes niet vleien of beroeren met hun gevoel voor mode. Een trendy en modieuze vrouw zijn, is weten wat eerst werkt. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de juiste combinatie van stoffen, kleuren en patronen, uw comfort en de geschiktheid van de mode-keuzes die u maakt.
Verschillende leeftijdscategorieën, lichaamsvormen en hoogtes vragen om verschillende mode-keuzes die elk uniek zijn voor soms zelfs een bepaalde demografie. Resterend binnen deze grenzen is belangrijk en moet worden nageleefd.
Hier zijn enkele redenen waarom je modetrends niet blindelings zou moeten volgen, denk ik:
Niet elke stijl is geschikt voor elk lichaamstype
De evolutie van badmode heeft zoveel veranderingen ondergaan in de naam van verbeteren en steeds modieuzer worden. Deze trends zijn echter niet gemaakt voor elk lichaamstype. Het is essentieel om de stijlen te vinden die je lichaam flatteren en die ervoor zorgen dat je je zelfverzekerd voelt als je ze draagt.


Becca Chakra One Piece Plunge, Blue Life Swim Roped Up High Neck Top & Blue Life Swim Roped Up Cheeky Bikini Bottom


Agua Bendita Bendito Limonaria, LuliFama Sailor's Kiss Fishnet Sporty Top & Fishnet Moderate Bottom


OndadeMar Miranda Solids Viscose PlaysuitBecca Shoreline Tunic

  • Be your unique self

Modetrends zijn bijna als een sekte. Ze nemen je individuele zelf weg en je volgt uiteindelijk alles wat de anderen als heet beschouwen. Een modeslaaf zijn betekent dat elke stijl die je had uit het raam was en je de trendsetters de kracht gaf om je leven te leiden. Uniek zijn in de wereld van vandaag, waar mensen naar anderen kijken voor advies over alles is belangrijk. Elke vrouw zou haar individualiteit moeten behouden. Je persoon zijn is een trend op zich, dus zoek naar stijlen die bij je lichaamstype, huidskleur en karakter passen. Van stijl veranderen en je comfortzone uitbreiden is geweldig, maar zorg ervoor dat je je zelfverzekerd voelt als je draagt wat je draagt.


Thalassa Boom Resort Wear Cheetah Gold Bikini, Thalassa Boom Resort Wear Alligator Green Bikini

  • Sommige stijlen gaan nooit uit de mode
    Mode bevat ook veel stijlen, prints en kleuren die nooit uit de mode raken. Dit worden vaak tijdloze stijlen, prints en kleuren genoemd. Kies daarom stijlen die je flatteren en blijf bij ze als ze voor je werken, maar verander gewoon af en toe de kleuren en patronen. Animal Prints worden beschouwd als tijdloos. Elk jaar en elk seizoen - winter, zomer, herfst of lente - keren dierenprints terug en worden ze als high fashion gezien. Dus met een dergelijke afdruk kun je nooit fout gaan! Kleurgewijs zwart en wit zijn altijd goed als effen kleuren. Wit wordt meer beschouwd als lente en zomer, zwart meer voor herfst en winter. Prachtige felle kleuren werken altijd zodra de zon weer helder begint te schijnen, maar zijn ook geweldige kleuren om een donkere winterdag op te vrolijken.

LA Hearts Cross Front One Piece Swimsuit and Thalassa Boom Resort Wear Animal Green Bikini


LA Hearts Strappy Back Bralette Bikini Top, Thalassa Boom Resort WearTiger Gold Bikini


Somedays Lovin Bayside In Bahia Bikini, Thalassa Boom Resort WearAlligator Blue Bikini


Kies verstandig de modetrends, omdat dit je definieert als een onafhankelijke unieke persoon of een afhankelijke persoon die geen begrip heeft van echte stijl of sexy.

XXX,


Meer berichten

0 opmerking

Laat een opmerking achter

Alle blogopmerkingen worden gecontroleerd voor publicatie

Meld u aan om onze email updates te ontvangen

Meld u aan om onze email updates te ontvangen

Zoek onze winkel